Publicerad den Evenemang

Nyårsfyrverkeri

Vi avslutar 2016 och välkomnar det nya året med ett stort fyrverkeri vid tolvslaget. Från Miramarparkens övre däck får du bra sikt över den färgsprakande showen och där är chansen stor att du träffar vänner och bekanta.

Det är för tolfte året i rad som JoHo Pyros fyrverkeri kan ses i Mariehamn på nyåret. En tradition som lockar många till centrum och Miramarparken vid stadsbiblioteket. Nytt för i år är att Jomala kommun deltar i finansieringen av evenemanget.

Vi tackar alla som har hört av sig och erbjudit hjälp med arrangemanget och nu särskilt Ålands judoklubb som ställt upp med vakter, hälsar stadsdirektör Barbara Heinonen.

Extra bussturer kring midnatt

Viking Line buss kör extrainsatta turer kring midnatt utmed stadsbussens vanliga rutt. Den åker både norrut och söderut med start från Magazin kl. 22.50, 23.20, 23.50, 00.20, 00.50, 01.20. Se fullständig turlista med hållplatser och priser under Hitta snabbt.

Trafik- och säkerhetsinformation

Av säkerhetsskäl kommer Österleden och Strandgatan att vara avstängda för trafik kl. 23.00-00.30. Strandgatan är avstängd mellan Styrmansgatan och Nygatan (längs stadsbiblioteket och Alandica). Österleden är avstängd från Nygatan i söder fram till Villagränd i norr.

Miramargaraget håller extra öppet denna kväll till kl. 01.00.

Sidan uppdaterades