Anläggningsskötare

Vi söker anläggningsskötare till enheten för Idrottsanläggningarna samt Idrottsgården.

I enheten för Idrottsanläggningarna ingår Baltichallen, Ytternäs sportfält, Wiklöf Holding Arena, WHA konstgräs, Islandia, Backebergs sportfält, Bollhalla, skateparken, tennisbanor och motionsspår.

ARBETSTID

100 % tillsvidare. Arbetstiden är fördelad till 50 % på Idrottsgården och resterande del på de övriga idrottsanläggningarna. Kvälls- och helgarbete ingår.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifterna är bl.a. gräsklippning, iskörning, städning, underhåll av byggnader och fastigheter, reparationer av maskiner, ta emot kunder/grupper samt förbereda anläggningarna och planer inför matcher, tävlingar, träningar och evenemang. Vid Idrottsgården är arbetsuppgifterna i huvudsak underhålls- och servicearbete på anläggningen samt kassa-, café- och receptionsarbete. Arbetet är mycket varierande och omfattar bl.a. att handha bokningsprogrammet FRI samt de centrala dataprogrammen inom Kultur- och fritidsförvaltningen.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är praktiskt lagd samt trivs med att jobba i team, har en god samarbetsförmåga, god social förmåga och trivs med kundkontakt.

Behörighetskrav för platsen är erfarenhet av underhållsarbete, fastighetsskötsel, mark och utomhusmiljöarbeten, kännedom om maskiner och annan teknisk utrustning samt datakunskap. I ditt arbete träffar du många besökare så det krävs att du är serviceinriktad och har ett öppet och utåtriktat sätt. Eftersom det är en liten arbetsplats har varje individ ett ansvar för arbetsklimatet. Därför bör du vara relationsskapande och lätt att samarbeta med. Vi förutsätter att du har B-körkort.

För mer information: Enhetsledare Kim Berglund tel. 531 431

Tillträde: 01.01.2020 eller enligt överenskommelse.

Ansökan inklusive CV inlämns senast: 7.11.2019.

Adress: Mariehamns stad, Kultur- och fritidssektorn, PB 76, 22101 Mariehamn eller kim.berglund@mariehamn.ax

Sidan uppdaterades