Anläggningsskötare

Vi söker en anläggningsskötare tillsvidare till enheten för idrottsanläggningarna. Anläggningarna består av: Baltichallen, Ytternäs sportfält, Wiklöf Holding Arena, WHA konstgräs, Islandia, Backebergs sportfält, Bollhalla, skateparken, tennisbanor och motionsspår.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetet är mycket varierande och omfattar i huvudsak gräsklippning, iskörning, städning, underhåll av byggnader och fastigheter, reparationer av maskiner, ta emot kunder/grupper samt förbereda anläggningarna och planer inför matcher, tävlingar, träningar och evenemang.

Kvälls- och helgarbete ingår.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är praktiskt lagd samt trivs med att jobba i team och har en god samarbetsförmåga.

Behörighets krav för den plats är erfarenhet av underhållsarbete, fastighetsskötsel, mark och utomhusmiljöarbeten samt kännedom om maskiner och annan teknisk utrustning är en merit. I ditt arbete träffar du många besökare så det krävs att du är serviceinriktad och har ett öppet och utåtriktat sätt . Eftersom det är en liten arbetsplats har varje individ ett ansvar för arbetsklimatet . Därför bör du vara relationsskapande och lätt att samarbeta med. Vi förutsätter att du har B-körkort.

För mer information: enhetsledare Lennart Axelsson tel. 531 440 (29.7-9.8) eller arbetsledare Jonny Sederström 531 441 (12-22.8).

Tillträde 1.10.2019 eller enligt överenskommelse.

Ansökan inklusive cv inlämnas senast: den 22.8.2019.

Adress: Mariehamns stad, Avdelningen för kultur- och fritidssektorn, PB 76, 22101 Mariehamn eller lennart.axelsson@mariehamn.axSidan uppdaterades