Barnomsorgs- och skolpsykolog

Mariehamns stad söker nu en barnomsorgs- och skolpsykolog från 12 augusti 2019

Mariehamn är en växande sjöfartsstad med drygt 11.000 invånare och goda kommunikationer till både fasta Finland och Sverige. Med ett naturskönt läge, en hög kommunal servicenivå samt ett rikt kultur- och friluftsliv är Mariehamn en attraktiv stad att bo och arbeta i.

Mariehamns stads barnomsorg och grundskola ska ge alla barn utifrån ålder och individuella behov möjlighet till goda uppväxtvillkor i en trygg och stimulerande miljö. Det finns ca 1600 barn inom skola och barnomsorg.


VI SÖKER
Barnomsorgs- och skolpsykolog


Arbetet är heltid och är för närvarande fördelad mellan grundskolorna (80%) och barnomsorgen (20%).

Tjänsten kan börja 12 augusti  2019 och är  tillsvidare.


Du trivs med att arbeta för barns- och ungas välmående. Integritet och intresse för att jobba i team är dina styrkor. Du kommer att ingå i vårt elevvårdsteam som består av en  barnomsorgs- och skolpsykolog  förutom den utannonserade tjänsten , samt två  skolkuratorer . Teamet har en viktig roll i det elevvårdsarbete som bedrivs i verksamheterna.

Elevvårdsteamet  har ett nära samarbete  med  andra instanser inom landskapet Åland, såsom Barn- och ungdomspsykiatriska mottagningen (BUP), läkare, kuratorer och sociala myndigheter.

Behörighetskrav för tjänsten är legitimerad psykolog. Den som blir vald skall uppvisa hälsointyg och straffregisterutdrag.

För mer information: Bildningsdirektör Kjell Nilsson, telefon +358 (0)18 531 660 eller 0457 539 2040

Sista ansökningstid är 7 juni kl 15.00

Adress: Mariehamns stad, bildningskansliet, PB 5 , 22101 MARIEHAMN eller kjell.nilsson@mariehamn.ax

Sidan uppdaterades