Driftsingenjör till fastighetsavdelningen

Välkommen att arbeta i vårt team på fastighetsavdelningen i Mariehamn.

Om Mariehamn

Mariehamn, Ålands enda stad med knappt 12 000 invånare. Närheten till naturen och skärgården finns alldeles runt hörnet. Det ger dig förutsättningar att ha mer tid över till allt det viktiga vid sidan av ditt jobb så som familj och vänner, kulturliv, butiker och service.

Dina erfarenheter

Vi söker dig som har fyraårig yrkeshögskoleexamen inom fastighetsteknik eller motsvarande yrkesinriktad grundexamen samt god förtrogenhet med drift och styrning av fastigheter. Vi vill att du har tidigare arbetserfarenhet inom området och har god överblick över tekniska system i byggnader. Du behöver också ha vana av att arbeta i olika projekt

Din roll

I din roll kommer du i huvudsak att arbeta med tillsyn och skötsel av tekniska system i våra fastigheter, IT-baserade övervakningssystem samt driftoptimering. Du kommer även att vara förman för driftteknikern och anläggnings- och fastighetsskötarna.

Dina egenskaper

Som person ska du vara strukturerad, noggrann, ansvarstagande, flexibel, ha god social kompetens och förmågan att leda andra människor i det dagliga arbetet.

Om organisationen

Fastighetsavdelningen består av 10 personer, ingår stadens infrastruktursektor och förvaltar 60 fastigheter på totalt ca 90 000 m2 i Mariehamn.

Din ansökan

För mer detaljerad beskrivning kontakta fastighetschef David Janson, tel. 018-531 520 eller david.janson@mariehamn.ax

Ansökan kan lämnas skriftligen till Fastighetsavdelningen, Elverksgatan 1, AX-22 100 Mariehamn eller som e-post till david.janson@mariehamn.ax 

Ansökan ska vara märkt "driftingenjör" och vara oss tillhanda senast tisdagen den 31 december 2018.

Sidan uppdaterades