Löneadministratör vikarie

Vi söker en vikarierande löneadministratör till personalkansliet.

Du ingår i vårt team som ansvarar för personaladministrativa frågor. Vi ger service till interna kunder, räknar löner till olika löntagargrupper samt utvecklar processer och arbetsmetoder. Du trivs i en dynamisk och effektiv arbetsmiljö där du har eget ansvar och utvecklas i din yrkesroll.

På personalkansliet är vi sex medarbetare; personalchef, personalhandläggare, ansvarig löneredovisare och tre löneadministratörer. Vi sköter både HR- och personaladministrativa frågor, allt från övergripande personalpolitiska ärenden till tolkning av kollektivavtal och löneutbetalningar. I löneräkningen använder vi löneprogrammet Pedago samt schemaläggningsprogrammet Titania.

För arbetet behövs merkonomexamen eller annan lämplig utbildning.

Som person är du noggrann, flexibel och trivs med att arbeta både självständigt och som en del av teamet. Vi värdesätter erfarenhet av Pedago och de kommunala kollektivavtalen.

Anställningen är ett vikariat från 13.8.2018 (eller enligt överenskommelse) till 31.8.2019, med eventuell förlängning.

Byråarbetstid med flexibel arbetstid.

För mer information: Löneadministratör Lillemor Idman, tel. 531 230 tom vecka 28 och tf. Personalchef Sari Hautamäki, tel. 531 276 under vecka 29.

Ansökan inlämnas senast: 19.7.2018 kl. 15.00 Adress: sari.hautamaki@mariehamn.ax eller Personalkansliet Mariehamns stad, PB 5, 22101 Mariehamn. Märk ansökan Vik. löneadministratör

Sidan uppdaterades