Projektingenjör till fastighetsavdelningen

Välkommen att arbeta i vårt team på fastighetsavdelningen i Mariehamn.

Om Mariehamn

Mariehamn, Ålands enda stad med knappt 12 000 invånare. Närheten till naturen och skärgården finns alldeles runt hörnet. Det ger dig förutsättningar att ha mer tid över till allt det viktiga vid sidan av ditt jobb så som familj och vänner, kulturliv, butiker och service.

Dina erfarenheter

Vi söker dig som har fyraårig yrkeshögskoleexamen inom byggnadsteknik (byggnadsingenjör) med breda teoretiska och praktiska kunskaper. Vi vill att du har flera års arbetserfarenhet inom området. Du behöver ha vana av att arbeta med kalkylunderlag, leda projektering och projektleda byggprojekt i stadens olika fastigheter.

Din roll

Projektingenjören bevakar fastighetsägaren intressen för att säkerställa byggprojektens framdrift och ett optimalt slutresultat såväl tekniskt som ekonomiskt. I tjänsten som projektingenjör fungerar du även som vikarie för fastighetschefen.

Dina egenskaper

Som person ska du vara strukturerad, noggrann, ansvarstagande, flexibel och ha god social kompetens.

Om organisationen

Fastighetsavdelningen består av 10 personer, ingår stadens infrastruktursektor och förvaltar 60 fastigheter på totalt ca 90 000 m2 i Mariehamn.

Din ansökan

För mer detaljerad beskrivning kontakta fastighetschef David Janson, tel. 018-531 520 eller david.janson@mariehamn.ax

Ansökan kan lämnas skriftligen till Fastighetsavdelningen, Elverksgatan 1, AX-22 100 Mariehamn eller som e-post till david.janson@mariehamn.ax 

Ansökan ska vara märkt "projektingenjör" och vara oss tillhanda senast tisdagen den 31 december 2018.

Sidan uppdaterades