Socialhandledare

Vi söker Socialhandledare till barnskyddet inom avdelningen för socialservice

Behörighetskrav: Högskoleexamen med lämplig inriktning eller tidigare examen på institutnivå

Ansökan inlämnas senast: 8.6.2018 kl. 15:00

Adress: Socialserviceavdelningen, PB 207, 22101 Mariehamn eller cecilia.berndtsson@mariehamn.ax

För mer information: Socialservicechef Cecilia Berndtsson, tel. 531 719 eller ledande socialarbetare Suzette Marchini tel. 531 764

Vill du bidra till en god service till barn och ungdomar, ha ett stimulerande, utmanande och utvecklande arbete? Vi erbjuder nu möjligheten att få ingå i en nyfiken, driven arbetsgrupp då vi till barnskyddsgruppen söker socialhandledare.

Tillsammans med socialarbetarna arbetar du med lagstadgade barnskyddsuppgifter såsom utredningar och olika insatser. Som socialhandledare kommer du även utföra familjearbete som ett resursstärkande stöd för klienterna.

Viktiga personliga egenskaper är att du är flexibel, positiv, har förmåga att bygga goda relationer och lätt för att samarbeta. Vi förväntar oss att Du alltid kan hålla barnet i fokus och att du bidrar med idéer och aktivt utvecklar verksamheten i positiv riktning. Tidigare erfarenhet av barnskyddsarbete är önskvärt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Genom samarbetsavtal sköter Mariehamns stad barnskyddet även för Jomala och Lemland. Då hembesök är en stor del av arbetet är tillgång till bil och körkort önskvärt. Visst kvälls- och helgarbete kan förekomma.

Innan tillträde ska straffregisterutdrag uppvisas

Sidan uppdaterades