Aktuella upphandlingar

För att göra det lättare att göra affärer med staden annonserar vi alla anskaffningar som överstiger 20 000 euro exklusive moms på vår hemsida.

Aktuella upphandlingar inom Mariehamns stad hittar du här nedan fram till dess anbudstiden går ut. Därefter flyttas sidorna till Tidigare upphandlingar. För mer information om anvisningar och lagar som följs vid anskaffningar, se sidan Upphandling.

Elektroniskt upphandlingsverktyg

Du som anbudsgivare och anbudssökande ska lämna anbud och anbudsansökningar elektroniskt via e-Avrop. Vi uppmanar anbudsgivare och anbudssökande att registrera ett användarkonto i god tid innan ni ska lämna ert anbud eller er anbudsansökan.

Vi använder oss av verktyget e-Avrop för upphandlingar. Allt som gäller våra upphandlingar publiceras där. Mariehamns stads aktuella upphandlingar och avtal hittar du på e-Avrop på adressen https://www.e-avrop.com/aland/Default.aspx. Här kan du söka och ta del av våra aktuella avtal och pågående upphandlingar.

Bäst funktionalitet får du om du är inloggad. Som inloggad kan du bevaka förändringar i avtal och upphandlingar. Du får också möjlighet att aktivera en prenumerationstjänst på kommande upphandlingar och förändringar i aktuella avtal utan kostnad.

Om du inte redan har ett konto på e-Avrop kan du skapa ett konto kostnadsfritt i dag genom att registrera ett användarkonto på e-Avrops webbplats www.e-avrop.com. Efter registreringen i e-Avrop kan ni hämta all information om våra pågående upphandlingar.

Om du redan har ett konto klickar du på "Logga in" uppe till höger, i annat fall klickar du på "Registrera konto" för att få ett användarnamn och lösenord.

Vid frågor eller support kring hanteringen av verktyget ska ni kontakta e-Avrop support.

Sidan uppdaterades